Archery

BODØ BUESKYTTERFORENING

Navn: Bodø Bueskytterforening
Stiftet: 27. april 1961
Medlemmer: 49
Leder: Hege Rasmussen
Arena: Breiva
Arena BSG2017: Mørkvedlia idrettspark

Verdigrunnlag og visjon
Idrettslagets formål er å utbre interessen for, og ferdigheten i bueskyting i Bodøområdet, spesielt overfor barn og ungdom samt å drive idrett organisert i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF).

Historikk
Bodø Bueskytterforening ble stiftet i 1961 som den første bueskytterklubb i Nord-Norge. Foreningen har fostret en rekke norgesmestre og har skaffet seg en betydelig kompetanse på arrangementssiden og hvor Norsk Mesterskap har vært avviklet med suksess flere ganger, nå sist i 2011 med 220 deltakere.


Klubbens aktiviteter og treningsgrupper

Bodø bueskytterforening ønsker å legge til rette for at bueskyttere i alle aldre og divisjoner får utvikle sine ferdigheter i et trygt og godt miljø. Foreningen tilbyr en aktivitet som er unik, som passer for begge kjønn, alle aldre og for personer med og uten funksjonshemminger. For tiden har vi et treningslokale med klare kapasitetsbegrensninger men disponerer til gjengjeld en førsteklasses bane utendørs med idyllisk beliggenhet og godt skjermet mot vær og vind.Contact BSG 2017

Hege Rasmussen / Ole-Henrik Iversen
+47 907 92 878 / +47 470 32 652

hege.rasmussen@gmail.com / ohiversen@gmail.com

www.bodobue.no