Shooting

BODØ SPORTSSKYTTERKLUBB


Stiftet:
1955
Antall medlemmer:
200
Leder:
Holger Hanssen Vilter
Arena:
Innendørs skytebane(10 og 25m) Hunstad barneskole og utendørs(25 og 50m + felt) Bestemorenga psitolbane


Historikk
Bodø SSK ble først startet som Bodø pistolklubb i 1955, men slo seg sammen med NOP Bodø (også etablert 1955) pr 1.1.2000 og tok navnet Bodø Sportsskytterklubb.

Verdigrunnlag og visjon
Bodø SSKs formål er å drive idrett organisert i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité(NIF).

Arbeidet skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd. All idrettslig aktivitet skal bygge på grunnverdier som idrettsglede, fellesskap, helse og ærlighet.

Som sportsskytterklubb ønsker vi å kunne gi et bredt tilbud innen flere av skytegrenene i Norges Skytterforbund(NSF). Tidligere Bodø rifleklubb og Lurfjell pistolklubb er også slått sammen med Bodø SSK. Bodø SSK er den desidert mest aktive sportsskytterklubb i Nordland (kanskje hele N-Norge) med deltakere i alle grener og på alle nivå, fra rekrutter til veteraner. På innendørsbanen ved Hunstad barneskole har klubben 10 elektroniske skiver både på 25 m(primært cal.22) og 10 m(luft pistol og rifle). Den nye banen på Bestemorenga er N-Norges største (og beste når ferdig) med 35 standplasser, dimensjonert for nasjonale og mindre internasjonale mesterskap.


Aktiviteter

Bodø SSK har tilbud om trening og konkurranser for alle aldersgrupper, kvinner som menn. Hver onsdag er det rekruteringsskyting for ungdommer i alderen 12-19 år. Her er også åpent for andre interesserte for å komme og prøve sportsskyting, i første omgang med luftvåpen for så å velge om en vil melde seg inn og delta på sikkerhets-/begynnerkurs.


Contact info BSG2017

Holger Hanssen Vilter
Tel.: +47 99256728
E-mail: holgervilter@gmail.com

http://www.bodossk.no