Frivilligstillinger

Her finner du beskrivelser av stillingene som inngår i BSG2017. Vi har behov for frivillige med mange ulike egenskaper og erfaringer.

Sekretariat
Er du god på logistikk? I sekretariatet er du den som sørger for god informasjonsflyt til idrettslag, deltakere og publikum. Oppgavene går på å holde styr på arrangementet som helhet. Vi trenger deg som kan bistå med diverse administrative oppgaver, og du må derfor være i stand til å gjennomføre arbeidsoppgaver på pc. Oppgaver: Sørge for generell informasjon; veibeskrivelser, kontaktpunkt for anleggene, transport til/fra arena, kart over områdene.


Frivilligkontor

På frivillighetskontoret har de oversikt over alle frivillige og deres arbeidsoppgaver. Her bør du jobbe dersom du har erfaring fra å lede frivillige, som arrangementsansvarlig/teamleder e.l.

 

Serviceteam
Serviceteamet redder dagen når det trengs. I dette teamet vil du være med på mange forskjellige oppgaver, og dere tar jobber der det trengs. Ingen oppgaver er for store eller små. Dukker det opp problemer er det dere som blir sendt for å hjelpe til.

 

Presse / Media
Har du en fotograf i magen? Eller er du opptatt av journalistikk? Vi trenger deg som kan være med å dokumentere og dele idrettsgleden og engasjementet rundt arrangementet.

Følgende oppgaver skal løses under lekene: Resultatservice, foto, film, streaming av konkurranser, sosiale medier og nyhetssaker. Har du bakgrunn som fotograf eller journalist er det flott, men det er ikke et krav.

 

Hotellverter
Som hotellvert har du ansvaret for at deltakerne og gjestene våre får en så fin opplevelse av arrangementet som mulig. Du vil få ansvar for ett av de fem hotellene vi skal bruke under lekene, og dine oppgaver er å bistå med hjelp og koordinering til deltakerne og gjestene som bor der.

Arenaverter
Som arenavert har du ansvar for en av arenaene vi skal bruke under lekene. Hovedoppgavene er å holde orden på logistikk på arenaen og kontakt opp mot sekretariatet på Scandic Havet. Oppgavene som arenavert er mangfoldig: Rigging av arena i samarbeid med klubbene, mottak av deltakere og støtteapparat til konkurransene, kontaktpunkt for idrettslagene, tilrettelegge for medaljeseremoni, lunsj og dopingkontroll.


Matverter
Vi trenger deg som er god på å tilrettelegge for servering av mange personer på en og samme tid. Oppgaver vil være lunsjavvikling på de ulike arenaene og servering under åpningsseremonien og Get-Together.
 

Tolker
Kan du russisk eller engelsk og ønsker å bidra under lekene? Det kommer deltakere og støttespillere fra både Sverige, Finland og Russland. Vi trenger tolker som kan bidra med oversettelse mellom russisk og norsk. Det er en fordel å kjenne til Bodø, men ikke nødvendig.


Kulturprogram (felles-eventer)

Vi trenger deg som kan være med å bidra til at Åpningsseremonien og Get-Together blir den festen vi ønsker å skape for deltakerne, trenere, ledere og andre inviterte gjester. Vi ønsker at alle skal få en så flott opplevelse under lekene som mulig, og dermed vil vi skape folkefest i Bodø.

Begge disse eventene vil foregå i Bodø Spektrum. Get-Together er en fest for alle deltakere, trenere, ledere og gjester. Dette arrangementet blir i Nordlandshallen, og vil inneholde en rekke ulike aktiviteter som putekrig, kanonball, pistolskyting, samt et utdrag av idrettene som er på konkurranseprogrammet i BSG2017.

Meld deg som frivillig her