Frivillige (Volunteers)

Når Barents Summer Games 2017 går av stabelen helgen 1.-3. september i Bodø, Nordland, møtes utøvere mellom 15 og 25 år til konkurranse innenfor 15 ulike idretter. Deltakerne kommer fra Barentsregionen, som består av de nordlige delene av landene Norge, Sverige, Finland og Russland.

For å lage arrangementet til en flott idrettsfest,
trenger vi nettopp deg!

Med i overkant av 1.000 deltakere, vil Barents Summer Games 2017 bli det største internasjonale idrettsarrangementet som er avholdt i Bodø noensinne!

Hele 15 forskjellige lokale idrettslag er med som tekniske arrangører av de ulike konkurransene. Ansvarlig for å koordinere arrangementet lokalt, er Bodø idrettsråd.

I tillegg til de ulike konkurransene, skal det arrangeres to felleseventer denne helgen. Åpningsseremoni og Get-Together, foregår henholdsvis fredag og lørdag kveld kl 20:00. Begge disse eventene vil foregå i Bodø Spektrum. Get-Together er en fest for alle deltakere, trenere, ledere og gjester. Dette arrangementet blir i Nordlandshallen, og vil inneholde en rekke ulike aktiviteter som putekrig, kanonball, pistolskyting, samt et utdrag av idrettene som er på konkurranseprogrammet i BSG2017.

For å skape en flott ramme for de 1.000 utøverne, støtteapparat og gjester trenger vi også mange frivillige. Dette blir en sjelden opplevelse, og du kan spille en avgjørende rolle!

The best Games ever!
Nordland idrettskrets er hovedarrangør av Barents Summer Games i Bodø. Vår visjon er å skape "The best games ever", et mesterskap som setter Nordland på kartet for store idrettsmesterskap. Målet er å styrke nordnorsk idrett generelt, idretten i Bodø og Nordland spesielt.


Hvordan kan du bidra?
Vi trenger deg som vil sørge for at utøvere, publikum og andre frivillige får en god opplevelse. Du vil sitte igjen med en unik erfaring, få minner for livet og kjenne at du har vært en viktig del av denne flotte idrettsfesten i Bodø.

Til arrangementet trenger vi frivillige med ulik kompetanse og erfaring. Alle som blir med som frivillig får jobbe i team, og vi prøver å legge til rette for at du får jobbe sammen med noen du kjenner. Informasjonen du legger i frivillighetsportalen, vil avgjøre hvilken rolle du vil få under arrangementet.

Om gjennomføringen
De fleste deltakerne ankommer Bodø fredag formiddag. Konkurransene innenfor de ulike grenene starter på forskjellig tidspunkt. Vi har behov for at de fleste frivillige er på plass fra kl 12.00 fredag.

Nedre aldersgrense for å være med som frivillig, er 15 år.

Kommer du langveis fra?
Som frivillig vil du få muligheten til å bo på Bankgata ungdomsskole fra fredag til søndag. Skolen ligger sentralt i Bodø og i nær tilknytning til noen av arenaene. Her vil du også få servert frokost og lunsj lørdag og søndag.
MERK! Du må ha med sovepose og liggeunderlag.

Her er våre frivilligstillinger

  • Sekretariat
  • Frivilligkontor
  • Serviceteam
  • Presse / Media
  • Hotellverter
  • Arenaverter
  • Matverter
  • Kulturprogram (felles-eventer)
  • Tolker

Les om alle frivilligstillingene


De som blir med som frivillige under BSG2017 vil bli holdt orientert underveis gjennom nyhetsbrev hver måned.


Meld deg som frivillig her

Har du spørsmål om frivilligportalen, vennligst ta kontakt med oss i Bodø idrettsråd.

Les alt om Barents Summer Games 2017