Anmäl dig som volontär!

Vill du vara med och hjälpa till under det häftiga ungdomsarrangemanget Barents Winter Games i Luleå, där över 1000 ungdomar från Sverige, Finland, Norge och Ryssland möts för att tävla i femton olika idrotter? Spelen är en arena som ger möjlighet till ökad tolerans och förståelse mellan invånarna i våra grannländer - kryddat med spännande kamper och nya vänskapsband! ”Together we share the arctic spirit!”

Volontärer (volunteers)

Fyll i och skicka in din intresseanmälan för att vara med och hjälpa till som volontär under Barents Winter Games, 16-18 mars 2018

Här gör du din intresseanmälan

Idrottsvärdar
Som idrottsvärd har du ansvaret för att deltagarna får en så fin upplevelse av arrangemanget som möjligt. Alla 15 idrotter som deltar i Barents Wintergames tilldelas idrottsvärdar som följer dem under helgen. Du jobbar i par med en volontärskollega och servar gästerna med information och gör det där lilla extra för att allt ska flyta på. Du har god kunskap i engelska och kan du dessutom finska eller ryska är det ett plus. Åldersgräns 15 år.

Serviceteam
Serviceteamet räddar dagen när det behövs. I det här teamet kan du få många olika uppgifter och du jobbar där det behövs. Ingen uppgift är för stor eller för liten. Dyker det upp problem som behöver lösas är det serviceteamet som rycker ut för att hjälpa till.

Sekretariat

I sekretariatet ser vi till att alla deltagande länder, aktiva och publik får nödvändig information. Sekretariatet har också till uppgift att samordna arrangemanget som helhet. Vi behöver dig som kan bistå med administrativa uppgifter och ser till att allting flyter på. Du har datorvana, gillar ordning och reda och älskar att ge service med ett leende. Här finns också utrymme för dig som är en fena på logistik.

 Info-/press-/media

Vi behöver hjälp med resultatservice, foto, film, sociala medier och nyhetspublicering. Har du bakgrund som fotograf eller journalist är det bra, men det är inte ett krav. Vana att hantera datorer och/eller andra digitala lösningar är en förutsättning.

Frågor om uppdragen

Vill du veta mer om uppdragen kan du kontakta:

Anne Meriläinen, tel 070-6867677, anne.merilainen@sisuidrottsutbildarna.se

Thomas Lindell, tel 070-6668402, thomas.lindell@norrbotten.rf.se

Niklas Larsson