Original Sokos Hotel Vuokatti

Address: Kidekuja 2, 88610 Vuokatti

+358 10 7831000

Break Sokos Hotel Vuokatti sijaitsee monipuolisten palveluiden ja luonnon läheisyydessä. Vuokatin ainutlaatuisuus on kaiken läheisyys. Hotellin läheisyydestä löytyvät laskettelurinteet, hiihtoladut, SuperPark-aktiviteettipuisto, ravintoloita sekä muita palveluita. Huoneissa on ilmainen wifi-verkkoHotelli toimii ympäristövastuullisesti, sekä tarjoaa erinomaisen palvelukokemuksen kaikille. Hotelli toimii allergia- ja astmaliiton kanssa. Hotellista löytyy tilaussauna, monipuoliset kokous- ja juhlapalvelut sekä erinomaiset parkkitilat. 

Kajaanin lentoasemalle on matkaa noin 40 kilometriä ja Sotkamon linja-autoasemalle 6 kilometriä. Standard-huoneen hinta on 130€/vrk. Hotellista löytyvät ravintolat Amarillo ja Kippo. 

 ----

Break Sokos Hotel Vuokatti is close to all services and natureThe uniqueness of Vuokatti is that everything is nearbyYou can easily reach ski slopesski tracksactivity park SuperPark, restaurants and other services by footThe hotel rooms have free wifi for guests. The hotel actions are environmentally friendly and it cooperates with the Finnish Allergy and Asthma Association. The hotel offers an excellent service experience for everyone. The hotel has a rentable sauna, versatile services for meetings and celebrations, and excellent parking spaces. 

Kajaani airport is 40km away from the hotel and Sotkamo bus station is within 6km. A standard room is priced at approximately 130€/nightThe hotel has two restaurants: Amarillo and Kippo.